Detachering / Uitzending

De specialist in het

sociaal domein.

Op zoek naar flexibel of vast personeel? Detachering/uitzending en werving & selectie is onze core busines. Wij werven kandidaten die passen bij de functie én je organisatie of bedrijf. Dit alles doen we binnen de afgesproken termijn. Ook kunnen we het gehele verloningsproces verzorgen. Zo heb je hier geen omkijken meer naar.

Onze werkwijze

Met Sollicitatiezaak ben je verzekerd van deskundig advies. Wij werken snel, effectief en hebben een breed netwerk. Dagelijks selecteren we gekwalificeerde en ervaren professionals voor functies in uiteenlopende branches. Onze professionals en opdrachten komen uit heel Nederland. Ook hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. Indien nodig leiden we ze op. Zo kunnen we ze inzetten met de actuele kennis en vaardigheden. Met behulp van deze persoonlijke benadering, onze kennis en persoonlijke aandacht zorgen wij voor de perfecte match.

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? We staan je graag te woord. Je kunt ons iedere werkdag bellen of e-mailen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om bij ons op kantoor te komen voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!

Sollicitatiezaak omdat het werkt!

Groot landelijk werkgeversnetwerk

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange werkervaring in detachering/uitzending en werving en selectie. We zijn dagelijks op zoek naar personeel voor onze opdrachtgevers. Inmiddels hebben we al vele functies naar tevredenheid gevuld met geschikte kandidaten. We hebben een groot landelijk werkgeversnetwerk binnen diverse branches. Hierdoor kunnen we werkzoekenden binnen korte tijd voorzien van een geschikte baan. Vanwege onze uitgebreide praktijkervaring weten we precies wat er nodig is voor een functie. We stellen de juiste vragen en vinden zo de juiste specialist voor jouw werkveld.

Trainers en coaches

Het kan zijn dat er eerst bepaalde trainingen nodig zijn, voordat iemand geschikt is voor de betreffende functie. We hebben experts in huis die uiteenlopende trainingen en coaching kunnen geven om in het sociaal domein te kunnen werken of om je te laten omscholen. De trainingen geven we zowel één-op-één als in groepsverband.

Heb je vragen over detachering en uitzending of wil je als ZZP-er worden bemiddeld naar een opdracht? Je kunt ons iedere werkdag bellen of e-mailen. Uiteraard ben je van harte welkom om langs te komen. De koffie staat klaar.


Kerklaan 2
2282 CK Rijswijk

(+31) 070 - 22 10 739
info@sollicitatiezaak.nl

Openingstijden
9:00 - 17:00

Plan hier je route naar ons kantoor

Zakelijke gegevens
Sollicitatiezaak Holding B.V. – KvK nr. 82515859
Sollicitatiezaak B.V. – KvK nr. 82520836
Sollicitatiezaak Interim B.V. – KvK nr. 82521026
Sollicitatiezaak Academie B.V. – KvK nr. 82520828
BTW-nummer: NL001712952B06

@2021 SOLLICITATIEZAAK

Privacy Statement
Datalek Melden
Contact