Dé specialist in het sociaal domein

Op zoek naar flexibel of vast personeel? Detachering/uitzending en werving & selectie is onze core busines. Wij werven kandidaten die passen bij de functie én je organisatie of bedrijf. Dit alles doen we binnen de afgesproken termijn. Ook kunnen we het gehele verloningsproces verzorgen. Zo heb je hier geen omkijken meer naar.

Groot landelijk werkgeversnetwerk

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange werkervaring in detachering/uitzending en werving en selectie. We zijn dagelijks op zoek naar personeel voor onze opdrachtgevers. Inmiddels hebben we al vele functies naar tevredenheid gevuld met geschikte kandidaten. We hebben een groot landelijk werkgeversnetwerk binnen diverse branches. Hierdoor kunnen we werkzoekenden binnen korte tijd voorzien van een geschikte baan. Vanwege onze uitgebreide praktijkervaring weten we precies wat er nodig is voor een functie. We stellen de juiste vragen en vinden zo de juiste specialist voor jouw werkveld.

Onze werkwijze

Met Sollicitatiezaak ben je verzekerd van deskundig advies. Wij werken snel, effectief en hebben een breed netwerk. Dagelijks selecteren we gekwalificeerde en ervaren professionals voor functies in uiteenlopende branches.

Onze professionals en opdrachten komen uit heel Nederland. Ook hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. Indien nodig leiden we ze op. Zo kunnen we ze inzetten met de actuele kennis en vaardigheden. Met behulp van deze persoonlijke benadering, onze kennis en persoonlijke aandacht zorgen wij voor de perfecte match.

Trainers en coaches

Het kan zijn dat er eerst bepaalde trainingen nodig zijn, voordat iemand geschikt is voor de betreffende functie. We hebben experts in huis die uiteenlopende trainingen en coaching kunnen geven om in het sociaal domein te kunnen werken of om je te laten omscholen. De trainingen geven we zowel één-op-één als in groepsverband.

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening?

We staan je graag te woord. Je kunt ons iedere werkdag bellen of e-mailen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om bij ons op kantoor te komen voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!

Medewerkersportaal:

Om toegang te krijgen tot je loonstrook, verlofaanvragen, gewerkte uren en declaraties dien je in te loggen via onderstaande knop.

Kunnen we je helpen?

Wij zijn op werkdagen vanaf 8.30 uur tot en met 17.oo uur telefonisch en per mail bereikbaar. We staan je graag te woord!

Opdrachtgever / werkgever: 

070 – 22 10 739

Of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Telefoon:

070 – 22 10 739
ma – vrij: van 9:00 – 17:00 uur

Ons adres:

Kerklaan 2
2282 CK Rijswijk

E-mail:

info@sollicitatiezaak.nl

Volg ons: