Welkom bij dé StaffingExpert van NL! Ga direct naar onze vacaturebank.

Veelgestelde Vragen

De naam ‘Sollicitatiezaak’ is ontstaan uit onze oorspronkelijke missie om mensen uitgebreid te ondersteunen bij het sollicitatieproces. Van het verbeteren van sollicitatievaardigheden tot het opstellen van overtuigende sollicitatiebrieven en cv’s, ons doel was (en is nog steeds) om kandidaten te empoweren zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. De naam weerspiegelt onze toewijding aan deze missie en ons brede aanbod aan diensten gericht op carrièregroei en ontwikkeling.

Sollicitatiezaak onderscheidt zich door een persoonlijke en op maat gemaakte benadering van recruitment. Wij begrijpen dat elke kandidaat uniek is, met eigen talenten, vaardigheden en carrièredoelstellingen. Ons team van deskundige recruiters zet zich in om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en vacature, rekening houdend met zowel de ambities van de kandidaat als de cultuur en behoeften van de organisatie. Daarnaast bieden wij uitgebreide ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces, inclusief voorbereiding op sollicitatiegesprekken en CV-upgrades.

Een CV-upgrade bij Sollicitatiezaak is een proces waarbij we je cv niet alleen visueel aantrekkelijker maken, maar ook inhoudelijk versterken. Dit houdt in dat we je werkervaring, vaardigheden en prestaties optimaliseren en strategisch presenteren om de aandacht van werkgevers te trekken. Het doel is om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door een cv te creëren dat jouw professionele profiel op de beste manier weergeeft.

Voor ZZP’ers biedt Sollicitatiezaak toegang tot een breed scala aan projecten en opdrachtgevers, voornamelijk binnen het sociaal domein en andere gespecialiseerde vakgebieden. We ondersteunen zelfstandige professionals niet alleen bij het vinden van opdrachten die bij hun expertise passen, maar bieden ook administratieve ondersteuning en adviseren over tariefstelling en contractonderhandelingen. Dit maakt Sollicitatiezaak een waardevolle partner voor ZZP’ers die op zoek zijn naar zowel flexibiliteit als zekerheid.

Onze filosofie is om waarde te creëren voor zowel kandidaten als opdrachtgevers door efficiënte en transparante processen te hanteren. Door onze bedrijfsvoering te optimaliseren en te focussen op langdurige relaties in plaats van snelle winsten, kunnen we onze kosten laag houden. Dit stelt ons in staat om competitieve tarieven aan te bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Sollicitatiezaak heeft een bijzondere expertise in het sociaal domein, waarbij we zowel kandidaten als opdrachtgevers ondersteunen. Ons uitgebreide netwerk binnen dit domein, gecombineerd met diepgaande kennis van de sector, stelt ons in staat om unieke en passende mogelijkheden te bieden voor zowel tijdelijke projecten als vaste aanstellingen.

Vanaf het moment van inschrijving tot aan het tekenen van het contract (en daarna), biedt Sollicitatiezaak uitgebreide ondersteuning aan kandidaten. Dit omvat persoonlijke begeleiding bij het opstellen en optimaliseren van het cv, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken door middel van training en coaching, en advies over carrièremogelijkheden en -paden. We zorgen ervoor dat kandidaten goed voorbereid en zelfverzekerd het sollicitatieproces ingaan. Bovendien bieden we feedback na sollicitatiegesprekken, zowel van onze kant als van potentiële werkgevers, om kandidaten te helpen zich verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar je volgende carrièrestap of getalenteerde professionals wilt aantrekken voor je organisatie, het proces begint met het invullen van een contactformulier op onze website of door direct contact met ons op te nemen. Een van onze ervaren consultants zal vervolgens contact met je opnemen om je behoeften en doelstellingen te bespreken en het proces te starten.

De kosten van onze diensten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van elke cliënt. We streven ernaar transparant en flexibel te zijn in onze prijsstelling om ervoor te zorgen dat onze diensten toegankelijk en waardevol zijn. Voor meer gedetailleerde informatie over onze tarieven, neem direct contact met ons op.

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact op met onze helpdesk. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Mocht je nog andere vragen hebben of meer informatie wensen over specifieke onderwerpen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons toegewijde team van deskundigen is beschikbaar en bereid om uitgebreide antwoorden te bieden op al je vragen en je te ondersteunen waar nodig. Wij zijn er om je te helpen en staan klaar om je van dienst te zijn met advies, begeleiding en de informatie die je nodig hebt.